Bell Schedules

Monday, Wednesday, Thursday and Friday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Passing 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Homeroom 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Passing 8:15 AM 8:20 AM 5 min
Block A 8:20 AM 9:30 AM 70 min
Passing 9:30 AM 9:35 AM 5 min
Block B 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Recess 10:45 AM 11:05 AM 20 min
Passing 11:05 AM 11:10 AM 5 min
Block C 11:10 AM 12:20 PM 70 min
Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
Passing 12:50 PM 12:55 PM 5 min
Block D 12:55 PM 2:05 PM 70 min
Tuesday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Passing 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Homeroom 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Passing 8:15 AM 8:20 AM 5 min
Block A 8:20 AM 9:30 AM 70 min
Passing 9:30 AM 9:35 AM 5 min
Block B 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Recess 10:45 AM 11:05 AM 20 min
Passing 11:05 AM 11:10 AM 5 min
Block C 11:10 AM 12:20 PM 70 min
Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
Passing 12:50 PM 12:55 PM 5 min
Homeroom 12:55 PM 1:00 PM 5 min